foto: Facebook
Izskan versijas par Mangaļsalas mežā atrastās studentes nāves apstākļiem; oficiāla apstiprinājuma vēl nav
112
2017. gada 27. novembris, 21:28

Izskan versijas par Mangaļsalas mežā atrastās studentes nāves apstākļiem; oficiāla apstiprinājuma vēl nav

LNT, Degpunktā

23. novembra rītā pazudušās 19 gadus vecā augstskolas “Turība” studentes Sintijas Bāliņas mirstīgās atliekas Mangaļsalas mežā atradis meitenes tēvs, ziņo LNT raidījums “Degpunktā”.

Līķis atradies salīdzinoši tālu no vietas, kur atrasta meitenes somiņa. Policija šobrīd pārbauda dažādas versijas par to, kas notika ar 19 gadus veco studenti.

Raidījuma “Degpunktā” rīcība ir neoficiāla informācija, ka meitene izdarījusi pašnāvību, pārdozējot medikamentus vai esot bezpalīdzīgā stāvoklī nosalusi. Lai šīm ziņām gūtu apstiprinājumu, policijā vēl jāveic ekspertīzes.

Pazudušās studentes meklēšanas darbi

Pazudušās studentes meklēšanas darbi

gallery icon

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka par meitenes nāvi ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas, kas paredz sodu arī par tīšu miesas bojājumu nodarīšanu, spīdzināšanu vai palīdzības nesniegšanu jūrā cietušajam.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska Kasjauns.lv pavēstīja: „Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas (noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību).
Šobrīd notiek aktīva izmeklēšana un policija pārbauda dažādas notikušā versijas. Tāpat tiek gaidīts ekspertīzes atzinums, lai noteiktu nāves cēloni. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija šobrīd netiek atklāta”.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka svētdien, 26. novembrī, ap četriem pēcpusdienā Mangaļsalā mirusi atrasta 19 gadus vecā studente Sintija Bāliņa, kura pazuda 23. novembrī ap pulksten 8.00, kad devās uz augstskolu „Turība” no savām mājām Vecmīlgrāvī.